Wellbutrin XL Kopen Zonder Recept

 Wellbutrin XL Kopen Zonder Recept

Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card

Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad

Heb ik een voorschrift nodig? Om Wellbutrin XL e kopen heeft u geen voorschrift nodig

Werkende stof: Bupropion

Vorm: pil

Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland

Bezorgtijd: pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

Bupropion is een antidepressivum dat werkt als selectieve remmer van de neuronale heropname van catecholamines (noradrenaline en dopamine) met een minimaal effect op de heropname van serotonine. Bupropion wordt ook ingezet ter ondersteuning bij het stoppen met roken. Het precieze werkingsmechnisme als antidepressivum en als hulpmiddel om te stoppen met roken is onbekend. Het antidepressie-effect treedt op na twee weken. Als bupropion wordt gebruikt voor het stoppen met roken is het van belang om de inname van bupropion twee weken voor de rookstop te starten.

Gebruik bij depressie:
Bupropion blijkt even effectief te zijn in het behandelen van milde tot matige depressies als andere antidepressiva. In tegenstelling tot vele andere antidepressiva heeft bupropion geen nadelige invloed op de seksuele functionaliteit.

Gebruik bij rookstop:
Bupropion vermindert het verlangen naar nicotine en mildert de zogeheten afkickverschijnselen. Op korte termijn vermindert het ook de gewichtstoename die vaak optreedt na het stoppen met roken. De behandelduur is meestal 7 tot 10 weken en men dient te stoppen met roken rond de tiende dag.
Mogelijk kan bupropion ook ter behandeling van obesitas gebruikt worden wanneer de voordelen opwegen tegen de mogelijke nadelen.

Informatie over het gebruik:
Uw dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de behandeling. Oraal in te nemen. Neem een of twee keer per dag zonder voedsel. Normaal gesproken is de maximale dosis is 300-400 mg per dag (maximale enkelvoudige dosis van 150-200 mg)
Contra-indicaties:
Wegens het convulsie-drempel verlagend effect van bupropion is het gebruik ten sterkste af te raden bij pati?nten die eerder een convulsie ondergingen of epilepsie hebben. Het gebruik bij alcohol- of benzodiazepineverslaving is ook gecontra-indiceerd wegens het verhoogde risico op convulsies bij abrupte ontwenningsverschijnselen van alcohol of benzodiazepines. Ook ernstige levercirrose, een eetstoornis in de voorgeschiedenis of een tumor in het centrale zenuwstelsel sluiten het gebruik van bupropion uit. Bij gelijktijdig gebruik van MAO-inhibitoren is bupropion eveneens af te raden.
.

Om alle instructies te zien die van toepassing zijn op Wellbutrin XL klik hier:

Wellbutrin XL 150mg

Pakket Prijs Per pil Bestelling
150mg 120pillen €141.72 €1.18 Bestellen
150mg 90pillen €109.64 €1.22 Bestellen
150mg 60pillen €75.33 €1.26 Bestellen
150mg 30pillen €39.06 €1.30 Bestellen

De vraag naar het medicijn Wellbutrin XL (Bupropion)is constant aan het groeien wereldwijd: verschillende statistieken tonen aan dat een op de drie mannen dit gevoelige probleem heeft. Waar kunt u het in Nederland verkrijgen?

Het meeste ongemak van patiënten ontstaat uit de noodzaak om de dokter te bezoeken om het recept te verkrijgen: de meeste mensen hebben niet de tijd, het geld of de behoefte voor een dergelijke dubieuze ervaring. De meeste apotheken zullen u hetzelfde vertellen: verkoop van Wellbutrin XL zonder recept is niet toegestaan.

Wat kunt u doen als u zich schaamt of niet naar de dokter kunt gaan, maar toch de erectie stoornis wilt bestrijden? De oplossing is simpel, voor het eerst kunt u Wellbutrin XL in Nederland en wereldwijd verkrijgen zonder een recept!

De vertrouwelijkheid van uw bestelling is gegarandeerd: zelfs de koerier weet de inhoud niet: de simpelheid van de verpakking en ontbrekende markeringen zullen de inhoud niet prijsgeven. Nu is er geen reden om u te schamen! U bent verzekerd van een tijdige en bevredigende levering van hoogwaardige en effectieve Wellbutrin XL naar elke hoek van de wereld.

Onze voorwaarden laten u het meeste geld besparen: er zijn grote kortingen wereldwijd voor bestellingen, net als gunstige leveringsopties. Het is mogelijk om uw koerier de levering bij uw flatdeur af te laten leveren. De belangrijke Economische unit kan u informeren over ons flexibele systeem van kortingen en verrassende bonussen. Als u bijv. meer dan €191,- aan Wellbutrin XL besteed, dan leveren we zonder verzendkosten! Onze webwinkel zonder-voorschrift.com is altijd online voor uw gemak, indien nodig staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over het online aanschaffen van Wellbutrin XL in Nederland en wereldwijd.

Voor u, als onze gewaarde klant, zijn er verschillende opties welke u een hogere karting kunnen geven bij uw bestelling. U kunt Wellbutrin XL veel goedkoper aanschaffen door deze informatie te delen op Google+ door het klikken op de knop onderaan deze pagina. Er is zelfs nog een manier – beveel ons aan bij uw vrienden in Nederland.